![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#برای ویزای همراه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من تازه وارد این گروه شدم ۲۶ جون برای ویزای همراه سابمیت کردم از طریق قانون common in law partner جاب افر هم گرفتم گذاشتم رو پرونده ام تو اپلیکیشن فرم مدت زمان جواب به پرونده رو ۹ هفته اعلام کردن این مدت زمان واقعیه یا خیلی بیشتر طول میکشه؟ آیا کسی پرونده مشابه داشته؟
2021-09-02 04:53:00 #Canada [برای ویزای همراه] ویزا
میشه لطفا راهنمایی کنید purpose of travel برای ویزای همراه (همسر) چه مطالبی باید نوشته بشه داخلش ؟
2021-09-03 12:24:00 #Canada [برای ویزای همراه] ویزا
من برای خودم ویزای استادی پرمیت دارم اقدام میکنم برای همسرم هم به عنوان همراه ویزای ورک پرمیت میخواستم ازتون بپرسم برای همسرم چه نکاتی رو باید داخل purpose of travel ذکر کنم و کلا چه مواردی مبایست برای ویزای همراه ورک پرمیت توجه بشه ممون میشم راهنماییم کنید
2021-09-03 13:54:00 #Canada [برای ویزای همراه] ویزا
ایا فایلی برای ویزای همراه وجود داره ؟؟در گروه یا گروهی را میشناسید؟
2021-09-05 15:15:00 #Canada [برای ویزای همراه] ویزا
من خودم دانشجو هستم در ونکوور. برای ویزای همراه همسر اوپن ورک پرمیت، نیاز هست تو مدارک همسرم سو پیشینه و مدرک تحصیلی بزارم؟
2021-09-05 16:08:00 #Canada [اوپن ورک پرمیت] ویزا
برای ویزای همراه دارم؛ ماشین رو بهتره فروخت و به عنوان تمکن مالی در حساب بانکی گذاشت یا نفروخت و به عنوان تای در purpose of travel لحاظ کرد؟ ممنون
2021-09-08 22:26:00 #Canada [برای ویزای همراه] ویزا
به سوال داشتم برای ویزای همراه همسر من نامه ادمیشن دارن با فول فاند برای مسائل مالی بهتر هست که پول در حساب همسرم باشه یا خوده من؟ شرایط شغلی خود من مهم هست؟ برای کاورلتر مالی چی بنویسم لطفا راهنمایی کنید ممنوو
2021-09-10 16:47:00 #Canada [برای ویزای همراه] ویزا
، توی سوالها این موضوع رو پیدا نکردم، برای ویزای همراه فرقی داره از الان ورک پرمیت یا ویزیتوری بزنیم؟ ?ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-13 06:33:00 #Canada [برای ویزای همراه] ویزا
آیا برای ویزای تحصیلی برای اکسپت از دانشگاه برای مقطع لیسانس به فوق لیسانس برای همه ی یونیورستی ها نیاز بهrecommendation letter از استادای تو ایرانمون هست؟ خیلی ذهنمو درگیر کرده
2021-08-28 19:05:00 #Canada
من برای خودم ویزای استادی پرمیت دارم اقدام میکنم برای همسرم هم به عنوان همراه ویزای ورک پرمیت میخواستم ازتون بپرسم برای همسرم چه نکاتی رو باید داخل purpose of travel ذکر کنم و کلا چه مواردی مبایست برای ویزای همراه ورک پرمیت توجه بشه ممون میشم راهنماییم کنید
2021-09-03 13:54:00 #Canada
من برای تحصیلی خودم و ورک پرمیت همسرم دیروز سابمیت کردم، نامه بایومتری من امروز صبح اومد ولی برای همسرم نیومده، مگه با هم نمیفرستن نامه ها رو؟
2021-08-29 09:15:00 #Canada